Tips: Bilder från den svenska klubbscenen 2000-2006 – Tiësto spelar på rejv, sista Docklands-festen, Adam Beyer i Gallerian och mycket mer

I början av 2000-talet var sajten mandarin.nu en populär destination för festtips, bilder, artiklar, skivrecensioner och intervjuer från den svenska klubbscenen. Mycket handlade om trance i olika former men här fanns även techno, house och annat.

Sajten är sedan länge nedlagd, men allt innehåll finns bevarat på mandarinarkivet.se. Här finns till exempel bilder från när Tiësto gästade festen Northern Lights på Docklands år 2000, den sista festen någonsin på Docklands år 2002 eller varför inte Monday Bars julfest 2003 med Cari Lekebusch, Adam Beyer och Joel Mull. Och MYCKET mer.

Så om du var med på den tiden – in och djupdyk i nostalgi och minnen. Om inte, passa på att snappa upp viktiga, roliga och spännande delar av Stockholms klubbhistoria.

Obs! Följ mig på Instagram och Twitter för information om nya klubbar och fester samt helgtips, ny musik och annat skoj. Don’t miss out!

Tiësto på Docklands 2000 (Foto: Tege)
Tiësto på Docklands 2000 (Foto: Tege)