Heta dj-battles i dagarna två

Dj-battles har varit ett återkommande inslag på Spy Bar och Gubbrummet under nästan ett år, och till helgen vankas det semifinaler då 16 dj’s battlar back-to-back med hopp om att ta sig till finalen som äger rum i december. Tävlingen går under namnet BTBTB och är ett samarbete mellan Heineken och Gubbrummet på Spy Bar.

– Det är något med formatet BTBTB. Det lockar fram tävlingsmänniskan i en… Alla som har deltagit har maxat varenda låt, inga transportsträckor. Och eftersom tävlingen handlar om att peppa igång folk så går BTBTBs dj’s verkligen in för att piska igång stämningen genom att stå på båset, klättra på inredningen och härja duktigt, säger Zeke Tastas, nattklubbschef på Spy Bar.

På fredag möts Cecilia Vaz, Jenny Vaz, Eija Skarsgård, Elsa Ekman, Sabri Debesai, Joakim ”Vaktis” Wöntner, Erik Nordström och Simon Nordmark. På lördag står kampen mellan Quetzala Blanco, Margret Atladottir, Simon ”Kösten” Norrsveden, Alexander ”Bullen” Buultjens, Michel Dida, Leona Axelsen, Angelica Blick och André Bånghäll.

I juryn återfinns journalisten och klubbräven Gustav Gelin, mångsysslaren Sofie Strandberg (som dessutom är min bloggkollega här på Allt om Stockholm) samt klubbdivan Martin ”Miss Inga” Johansson.

Det lär bli trångt så var ute i god tid om du vill vara med och heja på.

Foto: Stureplan.se/Maximilian Borovic
Foto: Stureplan.se/Maximilian Borovic