Monday Bar tar paus – inspirationen slut

De legendariska festarrangörerna Monday Bar, som drog igång redan 1992, meddelar nu att det kommer att ta en paus. I ett meddelande på facebook skriver medgrundaren Staffan Ridelberg följande:

”Monday Bar som koncept har byggt mycket på att vi tar hit stora internationella djs som folk verkligen vill se, samt erbjuder musik som nästan inga andra arrangörer gör i Stockholm, något som vi varit rätt ensamma om.

Detta har nu förändrats och vi är bara en i mängden av arrangörer som gör samma sak samt att det knappast finns något vi kan erbjuda längre som är unikt och drar fulla hus.

Därför funderar jag på att ta en längre paus med Monday Bar på minst ett halvår från januari och fundera på hur vi ska kunna förnya konceptet, i synnerhet kryssningarna; musik, aktiviteter, djs/artister, promotion mm.

Det innebär att våra kvarvarande fester denna höst + Winter Cruise blir de sista på rätt länge. Hur länge vet jag inte riktigt ännu. Det beror på om och när jag känner att jag/vi fått ny lust och inspiration att sätta igång igen.

Eventuellt kommer jag att vara med i bakgrunden på några event nästa vår, men troligtvis inte med Monday Bar som huvudarrangör.

Hoppas i alla fall att vi ses i november och december!”

Följ den här bloggen för mer information och kommentarer gällande detta.

PhotoGrid_1445801598306