Technomusiken tar över på Stureplan

På lördag den 19 september tar technomusiken, med dj-duon Y+M i spetsen, över Spy Bar. Det är konceptet Heineken Laboratory som gör nedslag på Stureplan för en natt dedikerad till den elektroniska musiken. Denna gång är det Malin Evrenos och Ylva Lundberg från Y+M som fått ansvaret att arrangera en kväll att minnas. För musiken står förutom Y+M även Fjäder (som spelar live), Snafu och Billie Josephson.

– Spy bar är ju inte riktigt är vår hemmaarena eller något man sammankopplar med techno, men eftersom vi gillar Zeke (Tastas, nattklubbschef på Spy Bar) så ville vi göra något skitfett där ändå! Så vi bokade några av de grymmaste lokala akterna vi vet, fast bara de vi aldrig bokat förut. Så skapade vi världens dödslina. Sen ska vi förvandla hela stället till en sjuk UV-installation. Vi tror att detta blir så konstigt att det blir rätt, säger Malin Evrenos.

ym
Malin Evrenos & Ylva Lundberg (Y+M) Foto: BLÆCK / Giannina Panfichi