Releasefest för bloggen på fredag

På fredag fixar vi en releasefest för den här bloggen på Berns Terrass! Kom förbi!

Välkommen till Berns Terrass fredagen 14 augusti mellan 17-22 då vi firar ordentligt med grym musik, god tårta, svalkande drycker och annat skoj. Efter 22 tar Fredrik Stjärne och Johan Bergström över i dj-båset och lirar till solen går upp. Självklart är det fri entré!

Bakom skivspelarna
● ÖZGÜR CAN
● SEBASTIAN GUDDING

Özgür Can är ett välkänt namn inom svensk dansmusik. I över tio år har han lovordats för sin house och techno och framförallt sina energifyllda dj-spelningar. Han har släppt musik på etiketter som Cocoon, Harthouse, Anjunabeats, Armada och Truesoul. Özgür är nyligen hemkommen till Stockholm efter att ha bott i Kina, och det var länge sedan han gjorde en spelning på hemmaplan. Missa inte!

Sebastian Gudding har släppt sin musik på bolag som BluFin, Discoteca Music, weplayminimal, Wicked Recordings och My Disco Preset. Nyligen släppte han även sitt debutalbum ”Festkommitén” på etiketten Eat My House. Hans spelningar är alltid dansanta och innehåller allt från slöa disco-edits till suggestiv house.

Attenda gärna facebook-eventet!

trwctjxfy0palegfictl